Alpina Guard Shield

Ker pri meni nobena stvar ne zdrži dolgo, saj jo prej ali slej izgubim ali uničim, se je enako zgodilo tudi z očali. Ker brez očal ne morem, je bilo potrebno naročiti nove.

Nekje na začetku leta se je Andreja ogrela za očala Alpina Guard Shield, ki jih je videla na spletni strani našega uvoznika, ASA Naklo. Ko jih je želela kupiti, so ji rekli, da jih nimajo in da ne vedo, kdaj jih bodo imeli. Obrnila se je name in skupaj sva jih naročila na eBay-u. Tako je skupaj s poštnino je privarčevala nekje med 10€ in 20€. Tri dni kasneje so bile pri meni doma in joooj kako so mi bile všeč. Sem jih hotel zadržati kar zase:)

No, septembra, ko sva z Barbi plezala v Bohinju, pa sem izgubil svoja očala tudi jaz1. Od takrat sem bil brez očal in moram reči, da sem jih nemalokrat močno pogrešal. Na začetku meseca sem se odločil, da tudi jaz kupim nove in to kar Alpino Guard Shield. Odskakljal sem na eBay in naročil najcenejše. Po 14 dneh2 so bila očala pri meni. Ko sem odprl paket: “Aaaaaaa!”. NAROBNA BARVA! Poslali so mi rjavo-oranžne namesto belo-rdeče. Na internetu je bila slika belo-rdečih in takoj sem pisal pošiljatelju. Odgovor: “Belo rdečih nimamo, lahko nam pa vrnite te in vam mi vrnemo denar.” Prav, pa sem jih vrnil in dobil vrnjen denar.

Zopet smo odromali na eBay in tokrat sem našel prave pri trgovcu Saenger Shop za ceno 44,50€ + 14€ poštnine. Kliknem Kaufen, vpišem številko kartice in že je naročeno. 14 dni kasneje3 so očala pri meni doma, v pravi barvni kombinaciji. JUHEJ!
Alpina Guard Shield in vrečka
Očala in etui

Kako prav, da so prispele ravno danes, saj se za vikend odpravljam na Hrvaško plezat in mi bodo v lepem vremenu še kako prav prišle.

Matej


  1. in Barbi tudi, pa jaz bi skoraj pozabil tudi plezalke
  2. poslal jih je z navadno pošti
  3. zopet so poslali z navadno pošto