Dropi na koncu parka

Prvotni plan, Hajnževo sedlo, se je izjalovil, ko je Mare omenil park in ARSO napovedal slabo vreme. Ja nič, pojdimo pogledat, kako izgleda park. Bilo je fenomenalno, edina napaka je bila dopoldanska karta. Vsekakor naslednjih celodnevno.

Jutranji postopek je bil enak kot vsakič do sedaj: zgodnje vstajanje, montiranje nosilca kolesa na Maretov avto, vožnja v Kranjsko Goro,… Kupila sva dopoldansko karto, za kar mi je še sedaj žal, ampak bomo požalval. Prvi vožnja je minila v duhu spoznavanja parka in vseh “ovir”, v drugi vožnji smo bili že bolj pogumni, nato pa vsako vožnjo bolj. Vsako vožnjo sem dodal kakšen skok, malo več hitrosti, malo več drznosti… Ko je ravno ratalo zanimivo, pa je bila ura 13.00 in karta ni več prijela!
Snemanje koles
Mare

Tokrat za razliko od ponavadi nimam tono slik, ki bi jih kazal. Namesto tega sva z Maretom posnela kratek filmčk. Za prvi kratki film je dober, naslednji bo še boljši:)

Bike park Kranjska Gora (zunaj.si)

Še enkrat hvala Domnu, da mi je posodil kolo, brez katerega nebi moral v park. Pa tudi malo več občutka sem dobil, kakšen kolo iskati.

Že iščemo naslenji hrib/goro, kamor se bomo podali. Stay tuned:)

Matej