vrh.jpg

Za današnji dan smo se menili vse od hribov do gradnje gradov v Črni na Koroškem, na koncu pa smo pristali v Lomu in jo s sankami mahnili proti Domu pod Storžičem, znani postojanki:)

Po zboru pred avtomobilom in stilski preobrazbi smo zagrabili sanke in se po poti odpravili proti vrhu. Na vrh smo šli kar po peš poti in ne po sankališču, kakor je zadnje čase (baje) navada. Seveda se potem ljudje pizdijo, zakaj tako goniš s sankam, pa da boš koga povozil. Po poti pojdite pa bo mir! Prečkanje manjšega potoka za večino ni bil težaven, le Lidija je zopet morala biti izjema:).

img_1933.jpg
img_1936.jpg
img_1938.jpg
Po “tahudem” vzponu se je odprl pogled na kup pršiča in vrh naše poti, ki je bil sicer nekje med gozdom, ampak poznavalci(:)) smo že vedeli kje.
img_1944.jpg
img_1945.jpg

Po kratki pavzi smo jo mahnili naprej. Kmalu sem ustavil konvoj, saj je bilo potrebno narediti par fotografij. Ostali se kaj veliko nad mojo idejo niso pritoževali.
img_1951.jpg
img_1954.jpg
img_1958.jpg

Še slabih 300m
img_1960.jpg
img_1965.jpg

in bili smo na vrhu.
img_1980.jpg
img_1984.jpg

Vsak je hitro vase vrgel en čaj(šnopc je na žalost ostal doma), naredil še eno hitro stilsko preobrazbo iz hribolazca v sankača, se usedel na sanke in GASA!

Slik iz spusta ni, saj smo preveč uživali in bi bilo ustavljanje in slikanje pravi kriminal:P

Matej