Izleti – Pašman – učenje srfanja v burji

Posted by Matej on 1 avgusta, 2012

Po mesecu in pol napornega dela na strehi je Domen predlagal, da se odpravimo na “dopust” na Pašman. Z Maretom sva bila takoj za, kmalu pa se nas je nabrala cela čreda in cestni vlak je krenil na pot.

Preberi preostanek članka »

Izleti – Norveška 2010 – kopanje v Mosjoenu

Posted by Matej on 10 avgusta, 2010

mosjoen_plaza

Trenutni plan je priti do doline Romsdalen, in ker se nama prav nikamor ne mudi, sva se ustavila v mestu Mosjoen in se malo posončila.

Preberi preostanek članka »

Izleti – Norveška 2010 – Lofoti

Posted by Matej on 31 julija, 2010

panorama4

Ker imava trenutno zelo slabo vreme(orkanski veter, dež in megla), sva večino Lofotov prevozila in se nastanila na severu v plezalnem kampu. Ker so trenutno Lofoti zaviti v meglo, bom tokrat nalimal nekaj slik iz prvega potovanja po Lofotih, ko sem imel boljše vreme.

Preberi preostanek članka »

Izleti – Norveška 2010 – back on the road

Posted by Matej on 28 julija, 2010

pogled_na_hol

Ponedeljek je in čas je, da se premaknemo iz Nissedala naprej. Spotoma Barbi odloživa na letališču Torp, z Maretom pa nadaljujeva najino odisejo po Norveški.

Preberi preostanek članka »

Plezanje – Sardinija – kres in granit

Posted by Matej on 13 maja, 2010

Iz Billabonga smo se odpravili plezati v Siniscolo, za konec pa pogledati še granit na severu Sardinije v Cala Spinosa.

Preberi preostanek članka »

Krvavec – in padci

Posted by Matej on 12 septembra, 2009

Tokrat sva se z Maretom spravila na en hitri spust po šihtu. Ker ni bilo časa, da bi brcala nekam v hrib, sva se tokrat odločila za gondolo na Krvavec. Spust je bil blaten in poln padcev.

Preberi preostanek članka »

Vikend v Istri – morje,gurtna,wakeboarding in plezanje

Posted by Matej on 16 junija, 2009

Vidmar je prejšnji teden predlagal, da ga v petek pridemo iskati v Poreč, kjer je bil animator v šoli v naravi in vikend izkoristimo še za kratek izlet na morju. Seveda sva bila z Barbi takoj za in se v petek odpravila dogodivščinam naproti.

Preberi preostanek članka »

Od Sežane do Kopra – prvomajski hiking z Boso Nogo

Posted by Matej on 27 maja, 2009

Sicer pozno objavljen potopis, vendar bolje pozno kot nikoli. Tako kot lansko leto, smo se tudi letos odpravili na prvomajski hiking po slovenskem Primorju s športnim društvom Bosa Noga. Letos nas je pot vodila iz Sežane preko meje v nacionalni park Glinščica, naprej do Socerba, zopet v Italijo mimo Milj do Debelega rtiča in na cilj, ki je bil letos Koper.

Preberi preostanek članka »