Slackline – Grad Strmol – 35m

Posted by Matej on 4 aprila, 2010

Po dolgem zimskem premoru smo na dan zopet privlekli slackline in se odpravili v naravo. Tokrat smo se zatekli v čudovit park ob gradu Strmol in tam za otvoritev sezone napeli 35m dolg slackline.

Preberi preostanek članka »

Plezanje – Ćepić – zimska frikarija

Posted by Matej on 16 januarja, 2010

Alpinisti tečajniki in začetniki v športnem plezanju smo se danes odpravili na našo prvo skupno turo. Planirana destinacija Ponte porton je zaradi obilice vode odpadla in tako smo smo se zadovoljili z mrzlim Ćepić-em.

Preberi preostanek članka »

Dolomiti in Švica – v osrčju alp (St. Moritz – Davos – Kranj)

Posted by Matej on 18 novembra, 2009


Zadnji del potopisa. Tokrat se lotim zadnjih treh dni, ki smo jih preživeli v St. Moritzu in Davosu. Preberite tudi prvi in drugi del objave.

Preberi preostanek članka »

Dolomiti in Švica – v osrčju alp (Naturno – Stelvio – St. Moritz)

Posted by Matej on 17 novembra, 2009


Kot rečeno, sledi nadaljevanje  objave Dolomiti in Švica – v osrčju alp. V prvi objavi sem opisal pot med Kranjem in Naturom, tokratni opis pa nas popelje iz Naturna do Švicarskega mesta St. Moritz.

Preberi preostanek članka »

Plezanje z Matthew-am – prvi couchsurfer

Posted by Matej on 30 septembra, 2009

Matthew je nekje sredi poletja v couchsurfing plezalni skupini spraševal, če bi bil kdo za plezanje v septembru, ko pride na dopust v Slovenijo. Za plezanje sem vedno, če le imam čas. Zmenila sva se za 3 plezalne dni.

Preberi preostanek članka »

Bohinj – neodkrito plezališče

Posted by Matej on 19 oktobra, 2008

David in Polona sta imela v soboto priprave za učitelja bordanja, ker pa sta v Bohinju tudi prespala, smo se odločili, da jo v nedeljo mahnemo v Bohinj še malo plezat. Tako ali tako je bil na povedan sončen dan, dni za plezanje na prostem pa vse manj.

Preberi preostanek članka »

Plezarija v Istri – Limski kanal, Vranjska draga, Rovinj in Črni Kal

Posted by Matej on 8 oktobra, 2008

Že dolgo smo na internetu gledali slike istrskih plezališč, pa tudi Polona in David sta jih ves čas omenjal, potem pa smo se par dni nazaj odločili, da jo mahnemo čez mejo. Anja, Mare in Polona so šli samo za dva dni, midva z Davidom pa za štiri.

Preberi preostanek članka »