No takole, čas odhoda se bliža in danes sva se z Maretom odpravila po nakupih. Na sporedu je bil nakup hrane

Prvi postanek je bil Hofer, kjer sva nakupila tudi največ hrane. V vozičku se je znašlo vse, od celega kupa testenin, juh, pripravljenih jedi pa vse do paštet, detergenta, krpic za pomivanje.
Nadaljevala sva v Lidlu z omakami za testenine, da ne bova/bomo živeli samo od pelatov. V voziček sva nametala še par kil testenin, pa cedevito in razno ostalo šaro.
Zapeljala sva se še v Kamnik v Fruktal, kjer sva nakupila Frutabele in en Sadjevec, da nava zbolela.
Izlet sva zaključila v ETA Kamnik, kjer sva oropala še polico z II. vrsto1 artiklov. Pasulj, jota, čufte, prebranac…. ETA bo skrbela, da bo pokal:)
Seznam in cene nakupljene hrane: seznam hrane 2010

Z Jagodo2 komaj vse pripeljeva do mene, kjer zloživa vso nakupljeno hrano na kavč. MATER, kolk je te robe. Upam, da znam čarati, sicer ne vem kako bom vse to spravil v avto. Prejšnja leta je za trike skrbela Andreja(tudi letos si povabljena mal počarat) in moram priznati, da ji je šlo odlično od rok. Upam, da nam bo tudi letos uspelo zadevo nekako spraviti v avto. Za razliko od lanskega leta, ko se nama je Marko pridružil na koncu, ko sva večino hrane že pojedla, tokrat štartamo trije. Pa če bi imeli samo hrano, bi še šlo…

Hrana zložena na kavču

Kam bomo dali še vso plezalno opremo, cune, crash pad, čevlje, štrike,…

Matej

  1. artikli z napako, pač, vdrte pločevinke
  2. Maretova Corsa